//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner12.jpg
//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner21.jpg
//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner3.jpg

Gunakake Range

Produk kami wis akeh digunakake ing industri perawatan panas kayata kaca, keramik, bahan magnetik, metalurgi bubuk, lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

about_right_img

babagan kita

Jiangsu Huanneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, utamane ngasilake elemen pemanas silikon karbida suhu tinggi, Wiwit didegake, kita wis nggawe produk berteknologi tinggi lan bermutu kanthi semangat inovasi terus-terusan. 2006, kita kerja sama karo Lembaga Penelitian Bahan Karbida Silicon kanggo nggawe elemen pemanas karbida silikon anyar, lan nggunakake peralatan produksi paling anyar lan teknologi produksi paling anyar ing industri, elemen pemanas silikon karbida merek SICTECH sing diprodhuksi dening kita wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan.

Enquiry
Hot Products

Produk Panas

Produk Fitur

SICTECH nyedhiyakake macem-macem spesifikasi elemen pemanas silikon karbida berkualitas tinggi: jinis GD (batang lurus), jinis HGD (batang lurus kepadatan tinggi), jinis U, jinis W (telung fase), jinis LD (benang tunggal), LS (utas ganda ) jinis lan produk liyane.

Ndeleng kabeh katalog
Warta Paling Anyar